En isbit.

Ja det känner jag mig som nu när jag suttit på Norvalla (Läs: Ishall). Jag skulle hjälpa till men fick kalla fötter och en annan fick ta över min del i det hela. Så jag hoppade över till andra sidan i båset och hjälpte Ida istället. Hon räknade skott på mål och jag släppte in och ut div.3 grabbar när de blev utvisning. Grisen blev utvisad en gång, men han gjorde ju knappt något. Ja vissa regler känns kanske lite löjliga, men antar att dom är viktiga i sin del. Vad skulle de annars göra i regelboken? Slutade med att de fick avbryta matchen för folk blev som tokiga, kastade saker och slogs som idioter.. (?) Nej så gick det väl inte till, men matchen avbröts då isen inte ville ge med sig. Vi som hejade på Nor blev nöjda ändå, då dom vann med 5-4. Bra va?

Isbit som jag är börjar jag tina upp lite här under täcket. Har fortfarande rysningar som glider genom kroppen gång på gång. Så känns mer som jag har en frys i mig än utanpå. Ont i händerna har jag med efter att ha frysit och dragit i ett handtag när folk skulle ut och in. Men de gick ju. Som sagt så ligger jag under täcket nu och skönt är det. Har en kissemisse brevid mig också, Smirre, som tycker hon är gosig medans jag ser hälften av vilka knappar jag trycker på. Men det funkar ändå. Tycker lille smirre iaf.

Ikväll ska jag jobba också. 21.oo startar kvällen för mig och majoriteten av de andra tjejerna. Dom hade personalfest igår. Jag kände mig inte direkt manad att gå på den då jag har haft halsont och är smått täppt i näsan. Så det blev till vålberg istället. Började med att komma innanför dörren och fick mat serverad, det är ju aldrig fel. Hade ju inte fått i mig någon mat alls igår fören jag kom hit vid 21.30, så som sagt, det va inga fel. Kollade lite på tv sen satte jag och Nina oss framför datorn för att fixa iordning och finslipa på ett matchprogram. Vi blev jäkligt nöjda efter alla mellanslag, krångel med linjer och loggor. Det blev bra tillslut. Sen kommer Rolf och protesterar. Vad nuuuu? "KICK's logga ska ju vara med. Lägg dit den nu!" Haha rolig, som de va sagt blev det gjort. Så nu har KICK lite reklam på Nor IK div.3's matchprogram. Snyyyggt.

Nej nu ska jag mysa ner mig under täcket och bara va tills de är dags för att åka till jobbet. Jag skulle behöva övertala grisen att åka in till stan en sväng för att lämna en bil också. Ja vi får väl se hur det blir med det. Lat lat lat :P

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0