Christine!

Bra komedi program det tycker jag. Blåsta roliga skådespelare :P Eller ja, roller! De måste ha väldigt kul när de spelar in filmer och serier. Allt som går fel, som dessutom hamnar på film. Kul att se det efteråt. Älskar bloopers ;)

Sitter här hemma nu och känner mig otillräcklig. Är väl inte så men man känner sig så maktlös. Men huvudsaken är att jag verkligen finns om jag behövs. Och stödet är oändligt! yes.  I LOVE U!

Fan va jag gäspar. Imorgon ska jag iväg och fixa papper, för på fredag har jag möte med en rektorn på hultsbergsskolan, så ska han fylla i pappret om att jag kan börja min jobb/praktik där som kisare :) Är så himla skönt att få något att göra. Något jag vill göra också. Snackade med rektorn i telen förut och det lät jättebra :) Mikael Boström har även snackat med elever som tycker att det ska bli jättekul att jag ska börja jobba där, och sånt är ju kul som bara den att höra :) Nej men ser fram emot det, även om jag inte tjänar miljoner på det eftersom det är jobbPRAKTIK, så är det ändå skönt att man kommer få något att göra, få rutin på sitt liv! Skönt.

Nej nu ska jag dra mig en stund. Hörs sen.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0