Äntligen!

Ja, äntligen har jag beställt tatueringstid!!! Dock i januari men jag tänkte att då hinner jag få ihop lite pengar och även önska mig pengar till tatueringen när jag fyller år i januari. Så det blir super. Han som ska tatuera mig ska sitta med mig så ska vi rita upp den tillsammans, eller han ritar och jag berättar hur jag vill att den ska vara. Men jag litar fullständigt på att han gör ett bra jobb med eller utan min hjälp eftersom jag sagt vad jag vill ha med i den. Det är alltså till armen vi ska rita upp nu. Sen blir det att lägga undan pengar och beställa tid direkt till underarmen, fast tror att det blir på vänster armen det. Sen ryggen :D Men nu koncentrerar jag mig på armen, men skönt att ha lite planerat så man kan boka in när armen är klar :) (läs: överarmen) Nöjd jag är!!



Bläääläläläääälälällläääää..
Togs förra året när jag och elena hade spelning någonstans i sverige. Kort hår :O

Fick nu en grå tiger i knät (Kitty, min kisse). Gosig, mjuk liten sak. Dock igen då så tror katterna att de är gjorda av glas eller liknande. Fan va ivägen de ska va. Men mysiga är dom. Hur som hellst, va iväg med mammas bil igår för att den skulle lagas. Det blev fixat idag och nu är den hemma igen. Då blev mamma glad, och att de blev billigt var ju bara ett plus för hennes ficka. Och det är ju bra!


Jag och K ska gå och se bröllopsfotografen längre fram. Tror att den är jäkligt rolig :P Sköna skådespelare (läs: smala sussi skådisarna) och det gillar vi ju. Jag har med andra ord höga förväntningar på att den ska vara bra. Och nu vill jag bara mer att det ska bli 1:a november! Day of love! :)

Nej nu ska jag kika lite mer på tvn. Hörs sen.

// Linda


Update: Kanske kan göra tatueringen tidigare ändå. Fan va gött det vore. Då kan man ju lägga undan mer pengar och köra på underarmen efter januari. Häääärligt.


Kommentarer
Postat av: Ida

Men hallå! Vi går väl o ser bröllopsfotografen samtidigt allihop :D

2009-10-08 @ 22:25:50
Postat av: Linda

men hallååå!!! Det där löser väl vi ;) oss fääämäly emellan ;D haha

2009-10-09 @ 00:20:54
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Linda

för jag antar att det va adolfsson som skrev och inte kusin ;P haha eeeda du får vara mer klar i vem du är. Typ vad du heter i för, efter och mellan namn. Vart du bor. Ditt nummer. Vart din säng sover. Ah du vet små detaljer som gör att jag vet att det verkligen är du ;)

2009-10-09 @ 00:24:34
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: IDA JOHANNA "EDA" ADOLFSSON

satisfied? :D

2009-10-09 @ 18:44:05
URL: http://idaadolfsson.blogg.se/
Postat av: linda franzen

gullit att du också längtar till 1 november :) My birthday is going to be awesome!

2009-10-09 @ 22:44:14
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/
Postat av: Linda

Jaaa ida johanna "eda" adolfsson!! ;)

2009-10-10 @ 20:50:28
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0