Polkagrisar

Nej, stänger förresten, polkastänger till folket. Jag köpte 8st, till mig, mamma, hela familjen Johansson och sötsaken Eeeda ;) Skulle ha köpt till pappa också men får se om jag hittar några goa på lördag till pappa och Rasmus. Lilla cheerleadinglaget säljer, billigt, så man får ju passa på, plus att det går till vår förening så det är bra de. Funderar på om vårt lag också ska sälja så vi får in mer pengar. Det är verkligen inte svårt att sälja så.

Feber har jag haft och känns som jag fortfarande har. Det är då inte roligt, blir så jäkla slö och inge jobb på de. Inte roligt alls. Gillar att va i skolan med tokstöllerna :) Var på stan förut för att köpa lite alvedon osv. Sprang in på lite andra affärer och köpte lite smink som snart är slut och en jättego tunn, randig tröja. Den kostade bara 149kr (idag?) och annars 249, så jag fick väl slå till. Köpte med mig en baguette från sjökvistens också som jag smaskade på medans tjejerna i laget tränade. Åkte dit och bara satt och frös och blev varm, frös.. ja ni förstår. Feber är jobbigt!

Nu ska jag nog ut och ta en cigg. Tänkte svärmor skulle komma hem också så man kunde töla litte med henne och ge henne så hon får sin lilla polkastång. Tror smaken passar henne, får vi hoppas. Nej men lite alvedon på de?


// Linda

Kommentarer
Postat av: Emma

Linda, nu ligger jag hemma i feber jag med :( och min hals gör såååå ont! Ush, vill bara gråta. När jag hostar eller sväljer känns det som någon skär i halsen!



Krya på dig i alla fall, och din baugette såg jääätte god ut :D och stängerna också, kanske köper en på lördag om Emma har kvar.

2009-11-24 @ 22:13:09
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda

Jag gick hemma häromdagen och saknade en polkagris-stång. Sjukt onormal, men så var det. SÅ nu får du se till att kirra. :)

2009-11-25 @ 09:52:55
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/
Postat av: Linda

Emma: uschamejja, det är inge kul att vara sjuk :( aah baguetten va svingod ;) Me liiike. Men krya på dig gullunge så ses vi snart! Puss



Linda: ja självklart smöla ska jag ordna en liten stång åt dig ;D Men den fixar jag på lördag så jag hör väl av mig när jag fixat en då ;) hehe. Puss

2009-11-25 @ 14:34:58
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Linda

Åhh vad gulligt :) ja gör så. jag väntar med spänning! :)

2009-11-27 @ 11:07:08
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0