Natt natt då

Nu är det nog dags att gå och lägga sig. Sleten som en sköldpadda som sprungit ett antal timmar. Haft en hemmakväll med mamma. Var ner till stan och jag shoppade ett linne jag blev litte kär i. Sen kollade vi lite julstjärnor, självklart blev jag kär i en som inte fanns kvar, meeen vi fick visningsexemplaret. Tackar vi för. Kollade ut lite julklappar också, hittade lite som skrivs upp på köplistan. Jag måste säga lite till folk vad jag önskar mig också. Och även ta reda på vad de önskar sig. Måste även köpa present till min lilla Ellen. Vad ska hon få tro?



Detta fick följa med hem idag. Köpte större storlek än vanligt, så de blir lite större och pösigare. Det blev skit snyggt. Kärlek till kläder.


(Hittar ingen bild på min adventsstjärna. Den är iaf svart med gulddetaljer. Skitsnygg. Tar kort på den när den åker upp om någon vecka.. kanske 2.)



Detta linnet fick jag av min älskade mamma förra veckan. Hade den på spelningen på båten. Skitsnyggt till mina skinnbyxor ;) Gillade jag.

Nu ska jag säga godnatt till mina kära vänner som jag snackar med på msn, sen ska jag hoppa i säng och sova några timmar innan det är dags för uppgång och jobb igen. Idag va det riktigt kul faktiskt. Mycket musik och det är kul de. Roligt att hjälpa dem med shower och lucia. Längtar tills man får se resultatet :) Filma blir! Men godnatt då.

 

// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0