Matlagning

Nu ska jag ställa mig och steka kött. Ska göra en köttgryta med grönsaker och god krämig sås. Till grytan serveras ris och svartvinbärsgelé. Det är mumsigt det :)

Jag är dock ganska trött. Väldans va jag har blivit trött på dagarna de senaste dagarna. Tycker jag sover endel ändå :P När vi pratar om att sova. Är så sugen på att köpa en ny bäddmadrass till sängen. Finns en helt underbar en på IKEA. Mjuk men ändå stadig eller hur man ska förklara. Underbar är den iaf. Dock lite dyr tycker jag så det får vänta men längre fram ska det bli en ny bäddmadrass, eller en till kanske. Går ju att lägga den över den gamla. Kanske blir gött?

Vill köpa ett stort täcke också, duntäcke. Och kanske två kuddar till. Gött med massa kuddar man kan krama på tycker ja. Men täcket där, hittade ju ett gosigt som fasiken men de fanns inte i rätta storleken eller va det va (?) men ett sådant får bli längrefram de med. Mysigt som fan va det :) Vill även köpa nya sängkläder. Hittat massa fina på IKEA. Men det köper man ju inte förens täcket och det är köpt.

Finns mycket jag vill köpa ändå, men inte nu. Vill ju flytta först, eller veta att jag ska flytta inom en snar framtid. Jag vill ha boende klart för att sedan shoppa inför flytten och ställa in nya möbler, lampor, bord, massa ljus osv. Åh va jag längtar tills jag får mitt eget att inreda som man vill. Blir kul de. Vill ha varma färger i mitt hem! Men även vitt och stilrent. Like like.

Nej nu ska jag börja med köttet och det. Ska bli gott det!!


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0