Lördag + Mat + Jobb = Linda

Idag är det jobb som gäller, ska käka nu och sen dra mig. Haft en underbart go natt med massvis med sömn, det behövde jag eftersom jag inte sovit så mycket de senaste nätterna eftersom det varit jobb på nöjes och sen upp tidigt till skolan för att jobba, och en natt kunde jag bara inte somna så det blev ju julklappsshopping tills man blev trött,  vilket var aldrig ungefär. Men men, i natt sov jag mycket mycket :)

Ajja nog om de. Snart är det 1:a dec, vilket innebär att en ny julkalender börjar.
Ska bli kul att se om det är något att hänga i julgranen. Jag tvivlar på det då man blivir besviken på de senaste faktiskt. Ta tillbaka sunes jul, slottet på greveholm, troll tider, jaa alla de äldre som faktiskt var riktigt roliga och bra!! Dåligt av svt faktiskt, eller vem det nu är som bestämmer vad som ska sändas och inte. För mig skulle de inte gör något om de körde om någon gamal.

Nu räknar man dagarna tills det är julafton ;) Nej inte riktigt men jag längtar :) Och jag hoppas bebb blir frisk snart, inge kul att vara sjuk och förkyld länge. Vet hur det känns när de aaaldrig släpper. Skit töligt.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0