Krogar mot droger

Jag skulle göra mycket för att få krama på K nu! Är jätte kram-sjuk på han. Skulle bara.. aah, gosa ner mig och krama på han! Skulle jag gilla mycket mycket nu! :) Åh längtar tills jag får träffa token igen!!! :) haha. Får mig alltid att skratta.


Kom hem förut från att ha varit på en utbildning om Krogar mot droger. Mycket intressant kurs. Man får lära sig mycket om droger, vilka fomer de har, hur de används och vilken effekt de har på brukarna. Man får lära sig mycket tecken som visar för att en person kan ha tagit droger. Alla krogar i stan (vad jag vet?) har haft chans att vara med på den och det var en bra grupp idag.

Vi fick snacka igenom vissa frågor hur man kan agera osv om man tror att någon är påverkad av något slags berusningsmedel/droger. Nog att man alltid ser alkoholpåverkade gäster, det är ju självklart, men vi får lära oss att se vissa skillnader. Dock kan det vara väldigt svårt beroende på vilka droger som tas, men fortfarande kan man skilja med små tecken som man annars kanske inte tänker på. Ja som sagt, intressant var det.

Nej jag funderar på att se lite på tv, eller ta fram kortleken jag blev besatt av idag. Nej men satt och höll på ganska mycket med en kortlek idag och körde lite kortspel osv. Nu är jag fast och ska bannemej fixa det jag lägger, minns inte namnet. hmm..


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0