Godnatt gott folk

Nyligen kommit till Vålberg nu efter en dag/kväll/natt på jobbet. Jag och Elin drog förbi max och tyckte vi va värda att tjocka oss. Gött de. Har haft en rolig dag på jobbet och det har gått relativt snabbt för att ha jobbat så länge. Idag har vi slagits på jobbet, man fick smäll på armen och självklart skrattade vi ju åt de för de var ju en arbetskollega som drog till mig och tyckte han var rolig. Jag skulle då va lite finulig och kasta en penna i ryggen på han för att störa hans samtal, han drog ju faktiskt till mig på armen tänkte jag och va lite barnslig så. Jag drar iväg pennan, men i ryggen hamnar den då inte, nej utan sidan på hans huvud.. Han börjar självklart blöda. Jag bröt ihop av skratt och kunde inte sluta, blev självklart jagad av vår kära vakt som jag då "bråkade" med. Payback time tänkte väl han och ja efter lite spring och gapskratt fick han tag i mig. Sliter ner mig på golvet och håller fast mig, får knappt luft för att jag skrattar så mycket och han börjar skriva mig i ansiktet. PENIS säger han och skrattar, men fick bara ett P. Haha alltså sjukt kul kan man ha för så barnsliga saker ibland. Fick mig ett så gött skratt när den träffa i huvudet och när han kommer och säger "jag blöder!!" Johanna: "ja linda håller på att dö av skratt här medans **** förblöder" Haha, aah herregud. Låter kanske inte kul, men som med allt annat måste man ha varit med för att inse vad kul de egentligen va när pennan träffa han i huvudet.

Från pennor och skratt till julklappar. Imorgon ska jag in till stan och möta Linda, va sjukt längesen, kul ska de bli. Vi (jag/vi) ska kika på julklappar, och ja köpa julklappar. Är ju skyltsöndagen så lär väl bli lite folk kanske men vad gör de. Blir nog kanske någon kaffe också, gött att varva ner med en kopp när man sprungit runt stan några varv. Kanske även ska upp till min kusin Ingela och hälsa på henne, Daniel och gulleplutten Emelie. Får se, men lutar åt det iaf :)

Nej nu ska jag kika på, kanske till och med får spela en match här med Mr, innan det blir läggdags som det snart är dags för faktiskt. Känner sig ju lite sleten i kroppen. Btw, så längtar jag tills tisdag när jag ska hoppa runt med mina brudar i cheerlaget, och torsdag som jag tjatat om länge nu då jag ska gadda mig. Räknar verkligen ner dagarna nu. Snart snart snart!!


// Linda

Kommentarer
Postat av: Linda

Helt sjukt orutinerat av mig att sova till 15:00 ! Otroligt. Men ses en dag i veckan på en kaffe kanske? :)

2009-11-30 @ 10:26:27
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/
Postat av: Linda

Det låter bra de :)

2009-11-30 @ 22:49:40
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0