17/11

Imorgon är det den 18:e och då är det day of looove :) Det underbara datumet, och 1:a är också ett underbart datum :D Bästa som finns :)

Jag sitter här och frygar framför datorn. Kom på att kl 18.oo harr jag träning. YES :D Längesen jag lekte runt med de brudarna. Dock har jag ju febervärkar i kroppen men känns bättre nu också så jag hoppas att jag orkar köra på som bara den, saknar cheerleadingen och absolut laget, så länge de inte är negativa :P haha. Måste påminna Iza om min töjning också. Vi har gjort ett byte hon och jag så ska ha en töjning av henne så jag kan töja klart öronen :) Dock har jag 6mm kvar på ena örat och 4 på andra, men de går snabbt bara jag får grejen. Drar i 7:an och 6:an ikväll i öronen tänkte jag. Så jag töjer alltså 1mm på ena och 2mm på det andra. Känns ju lite med vad gör det, resultatet blir ju snyggt. Jag ska alltså ha 10mm på varje öra. Jag tycker det är snyggast, inte större och inte mindre. Gillar 10. Många har 8 i tunnlar har jag sett, och visst, vissa passar faktiskt bra i de, men ser ändå pluttigt ut på många andra. Mja, nej. smaksak. Men jag ska då bannimej ha 10mm.

Nej babbel babbel babbel. Ska dra mig ut en sväng nu och se mig omkring :P haha. Måste kolla med älsk hur han mår. Min lilla sjukling :/


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0