Tuttar tuttar tuttar..

Japp. snackat om bröst igen. Men denna gången va det inte jag som tog upp det. Det ni ;)
Men jo jag har funderat länge nu på om man ska opperera brösten. Folk har frågat om jag skulle skämmas för det, eller om jag inte skulle ångra mig osv osv. Varför skulle jag skämmas för det när det är ngt som gör att jag skulle må bättre av det? Och jag skulle väl inte skämmas inför min familj som ska va mitt störtsa stöd? Klagar dom bara på mig är det väl deras och inte mitt problem. Ångra sig kan väl alla men jag är säker på att jag vill göra det så det ska inte va några problem. Men men nog om bröst :P

Sitter här med en pissemiss i knät. Helt utslagen är hon tösen min. Men uuh va dom har bråkat idag. (ha två) Dom skriker, bråkar, springer överallt, klättrar i gardinerna, haha Jag har ingen aning om vad som flög i dom förut :P Dom är så ibland mina töser.

Nej nu måste jag käka och fixa iordning lite här och så. Ska möta upp Lina vid 16.oo tiden. Ska planera det sista inför imorgon. Blir nog bra! :)

Nostalgi är bra ibland....



It feels good not to fight...



Kommentarer
Postat av: Ellen

Tuttfia!

2009-05-19 @ 18:34:29
URL: http://www.milady.se
Postat av: Nikke gävle

Du ska göra det du mår bra av. Om du känner att du skulle må bra av att operera brösten, så gör det! Du gör det bara för din egen skull och därmed endast din ensak. eller hur? =)

2009-06-30 @ 09:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0