Planer och fix med Lina

Idag har jag tränat med mina brudar. Tycker synd om min kära Iza som inte kan va med stackarn. Men hon fick komma och bossa lite idag. Alltid lika kul när hon ska bossa runt på oss. Brukar väl inte alltid va en lyckad sak men hon försöker ju iaf ;) Så tråkigt att jag missar träningen på onsdag också :( får se om jag hinner dit ngn timme kanske!

Nu blev jag på dåligt humör också. idioter finns det fanimej. Usch. Men skit i räääää...

Planerat inför releasefesten. Lina ska hjälpa till på tisdag. Hon kom ju på en smart idé tycker jag. Så hon och jag ska planera lite med det. Får se om Ellen kommer på tisdag eller onsdag. Kommer hon på tisdag så förbereder jag henne på det då, om hon kommer på onsdag får det bli en snabb genomgång på idén som då faktiskt ska sättas i verk. Får se vad det blir av det hela. Kvällen ska ju handla om musik. Ellen har ju lite att träna in också. Eller ja. Texten kan hon men ska köra fest akustisk. Ganska skön faktiskt. Så vi får väl se hur det kommer bli.


Blir nog stooor tatuering efter sommaren också. Eller kanske under sommaren? Vem vet. Vi får väl se. Smartast att göra den efter kanske. Men som sagt. Vi får väl se. Är iaf nöjd med de val jag ska. En tatuering är två kan man säga. Men räknar den som en så jag vet att jag har två klara för vad jag ska göra. Tre egentligen men vet ej plaseringen på den tredje. Märks, ska börja på ryggen iaf vet ja. Kommer nog bli nice de jag planerat. Men väldigt dyrt :S Mycket detaljer osv. Men det är det värt!

I walk away.. You don't even know whem I'm gone.
I have to let me love again.




Kommentarer
Postat av: Ellen

What what what?

2009-05-18 @ 10:48:51
URL: http://www.milady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0