Ett telefonsamtal från Cypern.

Från mitt offer Elena. Hon har ringt mig i två dagar typ. Jag har inte svarat. Jag trodde det va någon skit som skulle ringa och ta alla mina pengar typ. En liten skit va det som ringde, men en omtyckt sådan. Saknar henne massa. Hörde att hennes familj skulle hälsa på den 1:a juni. Kul för henne. Jag blev väldigt glad när jag insåg att det va hon som ringde. Eller insåg, hon skrev ett sms till mig att offret borde svara när hon ringer från cypern :P

Försökte ringa Lina förut. Tyckte man fick väldigt konstiga signaler i örat. Det va ju inte så konstigt då jag fick ett sms strax efter att hon va i London. Det hade jag ju glömt bort. Booring. Hon får komma hem nu. Eller köpa en väldigt fin present till mig!! Bara att välja!!! :P haha. Nej men tror inte hon skulle vara borta alls länge. Tur för henne ;)

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid tänkte jag. Ska nog leka med Ellen imorgon med. Hon sliter sig från Jesper en stund och det tycker jag bannemej är bra. Jag vill väl också få lite tid med tösen medans hon ändå är här :) Måste kolla mer jobb också. Är ju inte direkt lätt att hitta något lämpligt jobb måste jag säga :s Vill kanske börja läsa igen men dom har ju inte allt jag vill gå i Karlstad. Vet inte om jag är så sugen på att flytta för att plugga. Men vi får väl se vad det blir. Skulle va gött och bara hitta och få ett jobb nu o tjäna pengar osv. Flytta är ju något jag vill men att va utan jobb är ju ett stort hinder. Ganska logiskt kanske. Men men. Blir att bra. Nattsmörgås får nog bli. Inte ätit alls mycket idag. Nej jag vet det är inte bra att äta på nätterna. Kolla mitt careface.. (och linas, ja-vet-vad-du-gjorde-på-toan-frilla. hehe)








Kommentarer
Postat av: sofia

när kommer den nya låten ut?=D hoppas den är minst lika bra som fest hos mig!;)

2009-05-11 @ 18:20:38
URL: http://magdalenasofia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0