Malta part3.

I will tell you about to days now. Yes..., natten till igår va fruktansvärt rolig. Jag och robin bestämde oss för att gå ut vid hal ett tiden. Gick och tog en öl och bara snackade. Va ju trevligt men när musiken flödade på blev man mer och mer partysugen. Blev det party? Jo det kan man säga. Gick till ett ställe där det tydligen skulle vara mycket svenskar norskar etc. Där fanns endel kompisar till Robin och dom va ju självklart roliga att träffa och snacka med.

Vi drog vidare till en nattklubb som heter Havana... Där va det dans och massa som gällde. Träffade en mysko brud när Robin va på toa. Hon va från spanien och dansade som ett.. ah va ska man säga.. Ett höghus som körde bil? haha jag vettefan vad som hände där men fick mig ett riktigt gott skratt när hon drog igång. Robin kom ut och vi drog tillbaka till det frsta stället.

Där va det folk och då Robins kompisar fortf... Vi dansade, skratta, halkade, trycka in mig i ett spritförråd :S Dj:n René gick runt och sjöng med mig i the mic. Hah, ja herregud. Hade väldigt roligt och det behövde jag :) Varför de skulle ha upp mig i ett spritförråd vet jag inte. Robin och hans kompis Jesper tryckte upp mig på en liten och trång trapp inne på stället. Skulle skämta och trycka ner mig och så bara. Så tryckte dom upp mig mot en liten liten dörr som flög upp. Där inne stod det sprit, cider, öl.. Ja allt smått och gott som står i baren för att locka den törstiga. Dom insåg nog att det va ett spritförråd där. Jag tänkte att nu ger dom sig för gud va pinsamt. Gav dom sig? Nej.. "vi trycker in henne där" Idioter! :P men jag kom aldrig helt in. Festade vidare och sedan blev det en walk i Malta.

Jag och Robin gick och käkade på en varsin pizza slice... och kollade på massa olika hus. Det är hus överallt här. De är packade. Det är så charmigt :) Vi va in till lite finare hus och hotell gator och kollade ut mot havet och jag kände bara.. åh.. skönt att vara här..

So now about yesterday.. .Jessica fyllde år. Så när Robin börjat jobba och efter sol och bad så gick vi ut och åt. (som om vi inte gjort det tidigare :P haha) Gick iaf till en väldigt mysig resturang som låg längs med havet. Det va hur mysigt som helst. Glömde dock ta kort så ni kunde se men ujuj va fint det var :) Beställde in en flaska vin, beställde matoch satt och myste. Pappa fick en kompis också som han matade. Kom en jättefin kissemiss som va lite hungrig i magen och pappa lika glad matade på med revbenspjäll som han beställde. Såg förövrigt en katt igår på väg hem från stranden som bara hade ett öga och va hur smal som helst. Lilla stackarn säger jag bara. Ni vet när man får hundögon, så såg den lite rädd ut. Dock med bara ett ga då men ååh va jag bara ville köra den till något svenskt djursjukhus.

Hur som helst. Efter resturangen... så gick vi upp för gatan för att kolla, vi hamnade tillslut på partygatan med alla nattklubbar och krogar. Ingen ville gå hem så det blev in på det stället jag och Robin vistat mest på. Där blev det som det blev men jag hade kul iaf! På vägen hem skrattade jag otroligt mycket. Dog av skratt för olika bilder samt kommentarer. Jag lät Jesper försöka lära mig norska på vägen hem. Lite vi skrattade. herregud. (vi träffade jesper inne på krogen igår igen alltså) Ah jag och jessica vek oss av skratt. Finns en staty som står LOVE upp och ner. stort som fan i sten. I det O:et ställde jag och jessica oss för kort. Herregud att vi inte ramlade och slog ihjäl oss :P

Idag har jag fruktansvärt ont i min... panna och min hårbotten. herregud :P och mina axlar. Blev ingen solning för mig idag inte. Skulle shoppa men fastnade framför en film, sen somnade jag så jag missade slutet. Uschanimejja. Men nu får vi se vad det blir. En bit mat snart kanske? :)


Så gick vi hem då...


Jaja, en till.. men sen gick vi hem ;P


Kommentarer
Postat av: I

åh det låter som du har det underbart my love. jag saknar dig!

2009-06-25 @ 22:42:04
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej älskling! Låter och ser ut som att ni har det toppen. Du har ju tom fått färg, vad är det här? ;P Hade super skönt sista dagarna. Du får hälsa familjen. Hörs när ni är hemma igen :) Puss puss från bäste kusin ;)

2009-06-25 @ 23:46:02
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0