I'm at Malta!

Dag 1! (igår) Eller ska man säga kväll 1 tro? Det hela började i Sverige som ni förstår. Vi kom dit allt va frid o fröjd, Robin som vi är här för att hälsa på hade glömt sitt pass. Han trodde att det skulle gå på leg. eftersom det står det på hemsidan. Gick det då? Nej. Det va ett annat leg. de menade på sidan. Skriver man inte det då? Jo, det tycker jag som stod där och lyssnade på tanterna från ryan air, smått irriterad för att de inte kunde släppa förbi honom. Nåväl så hoppade jag, pappa och Jessica på planet. Kom ner och tog taxi till Robin's lya. Lya? Den är ju väldigt stor kan man säga. Det är otroligt fint här inne. Ser näst intill lyxigt ut. Skulle man kunna säga. Jag och pappa gick ut för ett äventyr.Dags att hitta öl och chips. Efter en lååång promenad hittade vi ett ställe där vi kunde köpa med oss lite. När vi kom hem blev det öl, cider och yatzy! Jag vann inte en enda gång :S :P Jessica där emot va en riktig höjdare på det där! Det blev sedan ner mot resturangen som ligger några min härifrån. Det va väldigt mysigt på något sätt. Väldigt nära havet bor vi och det är ju något man uppskattar:) Efter lite skratt med personalen på resturangen och maten i magen blev det hem för lite vin och mer spel. hade väldigt trevligt igår trots att man tyckte synd om stackarn Robin :( Men som sagt han kommer ju ikväll!

Dag 2
. Ja nu sitter jag här. kl är ju inte mycket ännu men duktig som jag är gick jag upp vid 9 för att gå ut o sola. Trodde jag. Magen fick gå före så frukost blev. Vid havet dessutom. Fan så mycigt det stället va. En god frukost fick vi med bröd, bacon, ägg, skinka, ost, tomat. Ja vi fick till och med chips på tallriken. det är inte dåligt :P haha. Vi ska väl gå ut och lägga oss snart i solen tror ja. är lite molningt men väldigt skönt när solen tittar fram. Varmt och mysigt. Tror vi ska gå och ägga oss på klipporna som är ca 10 min härifrån.

Nej det är... dags för mig att gå ut. Jag uppdaterar mer om dag 2 i natt efter lite hyss :) iiih! Ha det så bra där hemma så länge ch glöm inte gå in på bilddagboken och söka på Kicksweden. Bilder kommer komma upp där från min resa varje dag hela veckan! :)Är mysigt i malta!
Kommentarer
Postat av: emma

Haaj Linda, hoppas du har det gött ;) Ville bara säga att jag har en ny blogg, http://xemmi.blogspot.com/ följ mig gärna, jag följer dig. :) Massa kramar / Emma (föredetta emmaelefant.blogg.se)

2009-06-22 @ 12:35:59
URL: http://xemmi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0