The whole world will see me smile.

Sitter hemma i soffan och glor på tv. Min L har åkt hem nu. Tlååk :( Men men har lite jag måste göra iaf, men ändå. Jaja, Just nu ligger det en misse i mitt knä. Hon verkar inte ha planer på att flytta sig. Blir en undanflykt för mig i några extra minuter för att slippa ta tag i sakerna som måste göras. haha.

Ett samtalsämne drogs upp igår litegrann. Jag undrar verkligen hur det skulle vara om det skulle bli så :) Blir väl inte så nu men, bara tanken får mina fingrar att klia :) hehe. Vore faktiskt väldigt mysigt och roligt! Har skrivit till pappa på denna tiden på dygnet. Får väl se vad han säger om det jag, han och K prata om igår.

Sitter och kollar på Tyra show. Va händer? Människor är allt bra roliga ibland. "Ni jordbor är roliga när ni visar varandra kärlek" hah, ja det skulle man kunna säga. (citat från Space Chimps) Nej usch. Jag har verkligen inget att skriva just nu. Skulle kunna berätta om min mysiga kväll igår men tror det får stanna hos mig. Va allt mellan mys och film till biltur i den döda staden. Det va då inte mycket folk i stan igår. Blev att köra hem Lina och Elena bara. Sen ringer Lina och va på språng igen. Haha, rolig hon.

Nej, nu vill jag ha ett jobb. Detta går inte. blääää.

// L.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0