Hemma i sverige och till min älskling!

Har alltså varit i spanien med Ellen en vecka. Har varit skönt, roligt, varmt, farligt (åkt moppe och jag har skrikit ihjäl mig ungefär). Varit på otroligt fina stränder och olika platser. Har självklart jobbat lite och så. haft lite tävlingar så vi lottat ut kick-tshirts, vilket var en uppskattad sak. Mycket roligt folk har man träffat samtidigt som man hade en sjukligt hemlängtan de sista dagarna. Vi fick mycket beröm för vårt arbete där nere vilket jag och Ellen tackar mycket för.

Va en dag när jag och ellen skulle göra oss iordning för att hoppa i poolen (grymt skönt) Iaf så stod jag inne på toaletten med ett lakan runt mig, kollar ner och får se massa myror krypa på det. Panik som jag fick skrek jag och sprang runt i lägenheten på hotellet som en idiot och skrek efter ellen som lugnt kollade och självklart började filma myror osv. USCH!! Men de försvann. som tur vaaaar..

Var till Palma och gjorde lite shopping fynd. Brevid det stora köpcentrat fanns ett mc.donalds som Ellen bara va tvungen att gå in i då hon va enormt sugen på glass. Väl där inne sitter det lite folk och när vi gått för bi hör vi hur några börjar vissla. När ellen fått sin glass skulle vi gå upp på övervåningen för att låna toan. Även då när vi gick förbi folket vissla dom. irriterad som jag blev kollade jag vilka det va som vissla.. Hallååå en grupp 7-10 åringar, haha. Jag bara men snälla nån, här börjas det i tid :P Senare smög dom på oss och sen lekte någon jävla budha eller något. Började buga åt varandra och skrika som idioter. Självklart slank kameran upp och dom blev filmade, jag härmade väl efter lite och skrattade :P Vilka jäkla ungar alltså :P haha

Nej finns mycket att säga om denna resan som varit fantastisk rolig. Kommer sakna mycket roligt folk där nere, men måste säga att komma hem till min säng imorse med goding där.. Ojoj, som jag har längtat! Sängarna i magaluf va ju ingen större hit. Plus att jag låg med feber, hosta, halsont igår. Så den sista dagen jag skulle steka sönder blev mer hosta sönder, inne.. i sängen. Inte okej. Men men nu ska jag och min hesa hals vara lite tyst igen. Skriver kanske sen.. annars hörs vi imorgon dåååe..

Kristoffer mitt hjärta.

// L.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Saknar dej och Ellen på Casablanca, nu kör vi

2009-07-19 @ 19:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0