Vad är detta?

Trött som en duracell kanin som just fått batterierna utbytta men inte orkar iaf. Nej men jag är väldigt trött men kan inte sova ändå. Har iaf tagit reda på att kalendern börjar 07.15. De ska jag väl försöka dra mig upp och se. Mysigt att se på julkalendern med en macka och en kopp varm choklad. Mmm va gött det är :) Tills man måste slita sig för att gå ut och skrapa rutorna på bilen. Förut när man skulle iväg till studion så skulle jag och K käka pizza innan. Tror ni att de gick att få upp dörrarna på hans bil? Neej, efter ett tag och lite slit fick jag upp en bakdörr. Så jag börjar klättra i bilen som en liten apa och ficka knuffa upp dörren på förarsidan. Är ju ett plus om man drar på bilen innan man börjar skrapa så det går snabbare.


Här var man redo för intervju(e)?) Ska bli spännande och se, men går de åt helvete är de bara att söka vidare, men skulle verkligen vilja ha det här jobbet som jag nu varit på intervju om.


Nej nu ska jag sova sött här i min säng med mitt lovely täcke. Rätt skönt faktiskt. Neeej nu blir jag galen på mig själv. Ska sova nu medans jag är i insömningsperioden. Brukar inte ni också sitta uppe så länge att ni kommer förbi den jobbigaste tröttheten?


// Linda

 


Kommentarer
Postat av: aLinder

Hoppas det gick bra och att du får jobbet : ) !!

2009-12-04 @ 02:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0