Sömn

Nu är jag så trött så ögonen orkar knappt hålla sig öppna vissa stunder. Sov ju inte alls mycket inatt, men va gör de, då sover jag ju gött inatt. Funderar på om bebb sover också? Eller om han tränar kanske. Han sov inget i natt han tydligen.

Jag funderar på att sätta på en film och göra lite popcorn innan jag ska sova. Ska försöka somna så tidigt som möjligt idag, men får inte somna nu för då kommer ja vakna i natt och inte orka somna om och det är inge gött. Nej tänkte jag skulle rycka tag i mig själv nu och fixa lite här med inslag av paket osv. Får bli så.

Va på stan förut också ju, köpte en julklapp till I och T. Hoppas de tycker det är en rolig grej att få. Jag skulle uppskatta det iaf. Jag köpte även ett par skor jag tänkte jag skulle ha på nyår, tror de kan bli snygga till klänningen jag ska ha. Blir nog tjusigt. Fasan va jag vill ha julafton nu, nyfiken på vad jag ska få av alla :P Och jag vill mer än gärna ge bort de julklappar jag köpt, kul att göra folk glada :) Nej nu somnade jag visst en stund, så nu är jag lite piggare :P Julklappsinpackning blir.



Dessa, fast gråa. De gråa är finare än de svarta i verkligheten tycker ja.
Fast de svarta är fina. De gråa då, de har en klack av glansig mjuk lila.
Kommer bli riktigt snyggt att ha dem på nyår :D


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0