Sjuk-shopping

Idag har min hals vart krasslig så blääk, min näsa så tät så uschamejja. Blir bättre med nosen längre in på dagen så börjar de smått mot natten och sen på morgonen är det samma visa igen. Men jaja, bara hoppas på att det går över snabbt. För sånt här har vi inte tid med.

På fredag är det lov, skönt ;D Ska som jag tidigare sagt bli väldigt roligt att se showen i skolan på fredag, imorgon ska jag ju dock vara med på genrep osv och hjälpa dem med diverse grejer. Blir nog bra. Mamma ska med och se showen också, lika nyfiken som jag :) Hehe.

Som rubriken säger så har jag idag (och inatt) sjuk-shopat. Jag har äntligen köpt väskan jag kollat på väldigt länge, och idag när man kände sig krasslig så blev det ju perfekt för ett väskköp, ååh va jag gillar min nya väska :) Hela 700 riksdaler och den var värd varenda krona. Vissa tycker det är dyrt, vissa inte, jag ligger förmodligen emellen där. När jag hittar något jag älskar är det nästan aldrig för dyrt för kärleken till saken är starkare än pengarnas värde. Pengar är inte allt har jag hört? :P haha.

Jag passade också på att köpa en till julklapp till mamma. Hon fick ju vara med och välja ut ett par då vi valde att köpa skor till henne. Hon behöver ett par snygga stövlar hon kan trippa runt i. Vi testade några fram och tillbaka och tillslut hittade vi the it för henne. Riktigt snygga stövlar om jag får säga det själv. Dock såg de förjävliga ut på min fot och mitt ben. Hmm.. Meeen jag har ju redan stövlar jag tycker väldigt bra om så jag antar att jag får nöja mig med ett par så länge. Jag köpte även på mig lite småprylar som naglar osv som jag vill ha på jul och nyår.


                              
                                         Mmmm den gillar vi mycket!!!
                                                   Jag är såååå nöjd :)

E-shoping höll jag också på med igår. Kunde inte låta bli att beställa lite mer fårn Nelly igen. Denna gångenm fick det bli en stickad tröja, snarlik en jag har fast denna är bättre. Créam (stavning?) färgad, jättesöt. Jag drog också med ett par leggins som jag tyckte jag kunde behöva. Dessutom är mina köp riktigt snygga ihop och det är ju aldirg fel. Jag shoppade också en sista julklapp till krikke babe. Tyckte att han skulle ha det ;)

                    
                                Gillar verkligen dessa tröjor, skitmysiga.

                    
            Har ett par mer tjocka leggins som är fake skinn, skitsnygga är dom
               så hoppas dessa är minst lika snygga. De tjocka blir lite jobbiga i 
              efter ett tag så, hoppas dessa är bra under en hel bärelse ;P haha

Fasiken vad jag har handlat julklappar i år, hur mycket som helst. Men som sagt, alltid kul att ge bort saker och se andra glada :) Jag kommer nog också bli väldigt glad att få lite saker av de andra, alltid kul att slita av pappret och se vad som ligger i paketet :) Åhhh ge mig 24:e nu, ska bli mysigt och förövrigt mycket åkande för mig. Från stan till pappa, alltså vålberg, till stan igen hem till moster och fira med mamma och alla, sen tillbaka till vålberg och hem till älskling och fira lite med dom. Men blir mys de, julstressen är ju ändå lite mysig ändå :P hehe

Nu ska jag nog ha en date med min säng. Skulle behöva sova lite innan mamma kommer och väcker mig. Då ska jag upp och duscha, göra mig iording, möta Johanna med lite saker sen upp till Carro och ta en morgon kaffe innan de bär av till skolan och hjälpa 9:orna. Kl 17.oo börjar jag dessutom att jobba på Nöjes. Blir bra de, så nu får halsen lägga av. Får ta det lite lugnt på jobbet så jag inte blir mer sjuk, har som sagt ingen tid med det nu ju!!


//Linda


Kommentarer
Postat av: Linda

Får jag en polkagris-stång i julklapp jag eller? :O ;)

2009-12-17 @ 13:42:28
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/
Postat av: linda

klart du får ;) Den ligger här hemma och bara väntar på dig ;D

2009-12-18 @ 00:07:48
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Linda

Nice. :)

2009-12-18 @ 12:17:09
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0