R.i.p Jimmy S

"Rocktrummisen
Jimmy Sullivan död"





"Trummisen i rockbandet Avenged Sevenfold, Jimmy Sullivan, avled på måndagen. Han hittades medvetslös i sitt hem i Huntington beach i USA.

Enligt myndigheter ska han ha dött av naturliga orsaker. Men rättsläkare kommer trots det att obducera kroppen för att få klarhet i vad som låg bakom hans plötsliga död.

– Det är med stor sorg och tunga hjärtan vi berättar att Jimmy ”The Rev” Sullivan plötsligt gick bort i dag. Jimmy var inte bara en av världens bästa trummisar utan främst vår bästa vän och bror, skriver bandet på sin hemsida.

Avenged Sevenfold har spelat i Sverige två gånger. 2006 var de, tillsammans med Bullet For My Vallentine, förband till Guns n' Roses och 2008 var bandet förband till Iron Maiden."



Jimmy Sullivan i allra högsta grad!

Detta fick jag nu läsa efter att ha blivit länkad av Krikke till aftonbladet. Alltså nog att folk dör varje dag men så ung av naturliga skäl? Va händer.. Folk går åt som flugor numera. Men kan väl säga med ledsmt öga att detta va ju inte kul. Som de skriver har de förlorat sin kompis, sin bror. Och vi folket har förlorat en mycket bra trummis till ett mycket mycket bra band!

Så med handen på hjärtat, Vila i Frid Jimmy Sullivan!

Jag och Krikki S. vill avsluta med att hedra, med denna låt!





// Linda (& KrikkiSixx ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0