Övertrötthet

Jag ligger nu i sängen redo för att sova men tänkte att jag kikar runt lite på internet innan jag sluter mina ögon. Kikade då in på bl.a. Stina Lee's blogg, som jag alltid gillar att läsa. Nu hade jag några inlägg som jag ej läst då jag inte varit inne på bloggen på ett tag. Jag kom iaf ner till ett inlägg där hon skriver och berättar att hon gjort pannkakor (mummmsss) och att hon därmed kom ihåg ett gamalt minne som har med pannkakor att göra. Hennes ord löd så här:

"Haha, detta inlägg för mina tankar långt tillbaka i tiden när jag och en klasskompis fick för oss att steka pannkakor en dag efter skolan. Jag gjorde smeten, hon fick grädda. Hon valde att vända med stekspade varpå jag sa att det minsann är mycket mer effektivt att vända i luften, de blir finare då... Och sen så är det ju förbannat kul också! Vad jag inte visste när jag sa detta var att deras stekpannan var från 1800-talet eller liknande för när hon sedan löd mitt råd så flög både den och pannkakan iväg, kvar i handen fanns handtaget. HAHA! Fan vad vi garvade. Tur att ingen kom till skada :p"

Hahahahah, förstå vilken bild jag fick i huvudet. Kunde inte sluta skratta när jag läste det. Är dessutom så övertrött så det blir ju tusen gånger värre, men jag menar vem skulle inte ha lite kul åt detta? Förstå vad förvånad hon måste ha blivit när pannkakan och stekpannan flög iväg och där står hon kvar med ett handtag i handen. Aah herregud alltså :P hahah, skrattar bara jag tänker på vad fult det måste varit :P Hahaha. Mycket roligt är man med om i livet och visst är roliga "överaskningar" som får en att tappa ögonen ungefär bland de bästa skratt man är med om? :P Hahah


Nej nu skaaa jag sova :P Godnatt på er då.


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0