Myspys

Det saknar jag just nu. Dock är jag ju väldigt trött så somnar säkert till filmen jag strax ska sätta på. Eller så är jag vaken länge för att jag är sliten.. sliten så man ej kan sova. Det är inge gött de.

Jag tror faktiskt att jag ska köpa en till julklapp till K, hittade en frän liten sak idag när jag va på stan. Tyckte att det skulle passa honom. Får se om jag köper de. Hittade även ett rätt fränt roulette spel i en affär, där kulan stannar finns en shot, det gäller alltså att satsa på rätt färg/nr (?), kikade inte riktigt så mycket, men de va ju litte häftigt kanske. Men när ska man använda de`? Visst  på fester osv, men ah nej vettefan.

Den 18:e är det uppvisning i skolan också. Niorna har gjort en show, där två spelar mig och mikael. Jag kommer ju dö när jag ser de :P haha. Ska bli riktigt kul att se hela showen :) Mamma följer med hon också för hon är också nyfiken att se vad de hittat på. Efter det ska jag iväg på spelning. Hoppas på att kunna åka tillbaka på natten där, men vi får se hur det ser ut med planer på bil osv. Jag vill iaf hem på natten. Ska dessutom jobba dagen efter, tror jag börjar 16.oo så vore gött att vakna upp hemma. Min kära kusin Ida fyller år då också, 23 hela år, tiden går snabbt. Jag blir 22 om 1 månad och kära kusin Johanna fyller 23 ca ½år efter mig. Vi börjar bli stora nu flickor :P haha.

Nej får dra på filmen om jag ska hinna se den innan jag somnar, vill ha lite fler timmars sömn inatt också. Godnatt på er där ute då.


//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0