Måndagens inlägg

Börjar bli allt sämre på att blogga nu känner jag, men sånt är ju faktiskt något som går upp och ner. Imorgon ska jag till stan med Josefine A och kolla lite eller vad hon nu ska göra :P Vid tre tiden ska jag träffa Jessica och ta en fika och utbyta lite julklappar, mysigt. Så imorgon är det alltså tisdag, "no shit sherlock" (stavning) och imorgon när man somnar så vill man vakna och gör allt det där som man ska innan de blir mys framför tvn hemma hos och med moster, kusinerna Paul och Johanna, deras pappa Johan, mamma och självklart lille goshunden Elton. Min käre man ska tydligen spela bingolotto med Ström, vilket jag faktiskt förstår att de gör. Säga vad folk vill men ibland kan de va kul med lite spel, och även sånt som är pensionärs stämplat. Det är väl oftast pensionärer vinner massa pengar och annat, inte sant? Dåså... då får man hoppa in i leken och göra ett (läs flera) försök.

Jag kikade på tvn inatt och fick se att kl 04.35 skulle de va musse firar jul i ankeborg. Linda tänkte då, jaa klart jag håller mig vaken, meeeen jag ställer alarm ifall att jag skulle somna. Visst somnade jag och klart så vaknade jag inte av alarmet heller. Jävla dret, jag som älskar disney och speciellt så här vid jul. Hade ju vart trevligt och firat lite jul med musse och hans vänner i natt, meeeen icke :P

Idag kom förövrigt mina kläder jag beställde från Nelly. Den stickade tröjan och de glansiga legginsen. Mycket bra mycket bra må jag säga. Sköna kläder tycker jag. Funderar fortfarande på om jag ska skicka tillbaka skorna jag beställde. Tycker om dem men de är ju trots allt lite för stora och vet inte om jag pallar att pilla och greja med det. Blää, de är riktigt riktigt snygga, men de får nog bannemej åka tillbaka..

Jag tror att jag får börja stå för mina ord nu när jag säger att jag sla försöka lägga mig tidigare och komma upp tidigare. Imorse gick jag upp vid 10 tiden, men va kallt så jag la mig under täcket igen och ja jag somnade om. Men imorgon måste jag upp tidigt för då blire ju som sagt stan med Josse och sen möta Jessica. Så ja, jag ska iaf försöka glo lite tv nu eller se någon film och sen lägga mig. Men aah brukar låta så, så vi får väl se. Dåliga vanor detta med att vara vaken halva natten :P Töligt när man somnar där vid 4 tiden. USchamejjaaa.



// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0