In loving memory


Bild tagen från Aftonbladet.se

Nu möts man av bilder och texter som skriver att Brittany Murphy är död. Jag måste medge att jag är liiiite i chock faktiskt. Hur kommer det sig att man blir det egenltigen? Nåväl så tyckte jag väldigt mycket om henne som skådespelare och en av de inspelade filmerna hon varit med i så är en av favoriterna: Uptown girls. Älskar verkligen den filmen, sjukt bra och rolig! Hur som helst så påstås det att det skall vara hjärtstillestånd, men att de ändå ska undersöka saken. Jag tycker att oavsett vad så är det lika hemskt. Uschamejja, vila i frid.

Förut när jag vaknade hos bebb så tänkte jag.. mmm 5 min till. Blev kanske 2 timmar till, men för bebb blev det kanske 4 timmar till :P Tröttsötaste saken. Vi åkte till bergvik efter att jag fått lite mat i magen. Julshopping blev självklart. Jag handlade två julklappar och Krikke handlade 3 st tror jag, en till mig ;) och jag en till han faktiskt :P Vi känner inte att det gör speciellt mycket att vi vet vad vi får av varandra då det handlar om en av dem bara. Hade ju inte varit lika kul att veta om allt, men hur som är det saker vi vill ha som vi köpte idag och ja det är ju ett plus har jag hört :P Meeen nog om de, hade litte kul där iaf, bebb gick och klaga på folk som vanligt och hade skoj :P Kom en person som han sa att saliven samlade sig i halsen på honom när han såg personen, han var då redo för att få ur sig all saliv då men näää :P Haha, alltså han har sånna idéer och jag älskar de :P Han får mig alltid att skratta den korven, och när vi var på maxi så sa han "min lilla gris :)" så bet han mig i huvudet!!!!! hahah. Faaan :P Men men, sån är han :P

Jag köpte även en tidig julklapp till min och mamma (läs mig), Year One, ni vet filmen? koko? Jaa den är ju förbannat rolig tycker jag, så ja den fick allt bli med hem. Köpte även julklapp till Jessica som jag ska träffa på tisdag. Då blire fika och julklappsbyte, gottit de :) Nej nu ska jag ringa sistaaa Dess/Nathalie Karlsson.



// Linda

Kommentarer
Postat av: ida

jag vill se bilder på tattoooon honey!! LOVE

2009-12-21 @ 21:24:25
URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0