Dagen efter trosdagen då tomten kom

Och OM tomten kom med saker jag ville ha, jajjamen. Funderar på att dra en tatuering nu när jag fått litte pengar. Skulle ju kunna göra mamma eller pappa nu.. Men vettefan. Ska lägga undan pengar så ska jag prata med Östi den 18:e när mamma ska dit coh tatuera sig. Måste ju kolla lite va det kommer kosta osv. Men de är ju värt iaf. Men igår då så fick min älsk en ny tattoo i handen igen, Pay Up Suckers.. Med ett pengar S mellan P U och Suckers. Skitcoolt faktiskt. Bättre än det förra ;P

Detta fick iaf jag i Julklapp :)
Är huuuur nöjd som helst :)

* Kläder (tröjor, trekvarts, byxor mm)
* Väska
* Mössa
* Per Morbergs kok bok
* Skor (Tack äääääälskling :D)
* Parfym
* Rakhyvel + gelé/skum
* Presentkort - Live It
* Biobiljetter
* Underkläder 2 set
* Godis
* Spa-kit
* Stickade sockor
* tallrikar, muggar osv (Förlovningspresent)
* Pengarrrrr
* Spikmatta
..med mera...

Och massa massa kärlek ;)


Nej nu ska jag fixa litte här med älskling innan det är dags att åka in till stan med mammas bil och lite sånt. Ikväll blir det hundpassning med älsk och hans kompisar. Acheron och jag ska ha parteeey ;P Haha, neejdå. Lille goshunden. Känner inte för krogen för 5 öre :P Ska ju ut den 27:e på kroggalan, ska bli kul men lite sojligt eftersom vi ska säga hejdå till allas kära Mikael på Nöjes. Tråkigt att det glada huvudet ska sluta jobba, han är ju verkligen omtyckt av alla.

Nej nu börjar älsk dansa här, något stämmer inte :P hehe. Nää nu kommer Hammar strax med. Btw så drömde jag att jag fick stryk inatt, jag vaknade iaf av att jag blödde näsblod. Gött att kroppen går in i sin roll i sina drömmar.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0