Burns burns burns

Jag är riktigt riktigt sliten och trött känner jag. Behöver mer sömn än de få timmar jag fick inatt känner ja. Satt uppe vid datorn hur länge som helst. blääläläl

Idag har jag och mamma shoppat iaf trots att jag känt mig som en zombie. Först var vi i stan och kikade runt lite och jag köpte en töjning och en tunn blusaktig topp som jag ska ha till mina skinnbralls, huuur läckert som helst ;) Senare drog vi till bergvik där det blev mer shopping. Leggins, jeansskjorta, tröja, två överraskningar till krikke och lite sånt. Va in på IKEA också och köpte sängkläder, mumsigt de :) På Ikea stötte vi på Linda och Niklas, trevligt trevligt. Va ju inte igår jag snackade med henne, vi ska höras någon dag här framöver. Får ta en kaffe eller något och snacka litte skit, som två gamla kärringar ;P hehe.

Jag är banimej nöjd med mina köp idag iaf, ska bli rikigt skönt att krypa ner i bebbs säng med nya sängkläder. Jag köpte till stort täcke och än så länge har ju jag två små så sängkläderna fick hamna i krikke's säng tills jag får ett stort täcke. Tänkte jag skulle handla mer sängkläder, men väntar tills allt annat är klart till sängen. Vill ha ny sängram också. Trött på min som fan, men duger så länge.


Nu ska jag kolla på tv och se om jag orkar hålla mig vaken tills love kommer hem.
Hajhaj så länge då så läses vi någon annan dag.. imorgon förhoppningsvis.


// Linda

The Taste Of Love Is Sweet

When Hearts Like Ours Meet

I Fell For You Like A Child

Oh, But The Fire Went Wild


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0