Livet's mening?

Får man reda på den när man dör? När man får barn? vem vet, är väl upp till var och en vad meningen med livet's mening är för varje individ. Läste någons blogg lite om vad livet's mening skulle kunna vara. Många sa att det va att skaffa barn, andra sa att de va att hinna ha så kul för man lever bara en gång. Många sa att det va att kunna skilja på allt som livet har att ge. Utan sorg, vad vet men då om lycka? Utan fel, hur vet man då om det är rätt? Att kunna skilja på saker och vara med om både gott och ont va ens mening tyckte en tjej, med fler i ryggen. Hon avslutade sin mening med "efter regn, kommer solsken". Ja som sagt, vi får väl se om vi kommer på vår mening med livet eller om vi kanske aldrig gör de..

Sitter i ett otroligt varmt rum just nu. Ska väcka mini tänkte ja så vi kan käka lite frukost sesådär kl 14.oo på dagen. Är väl trevligt ;P Drömde inatt med att jag satt på en konstig resturang där varje gäst hade ett varsitt litet kylskåp vid sin sida med lite olika saker i. Mamma hade bl.a en mini trocadero, medans jag hade ett mini 4-pack med cola light m.m. Va mycket märkliga saker jag drömde må jag säga. När man drömmer? Sover man sämre? Jag känner ibland att jag sovit sämre när jag kommer ihåg att jag drömt. Dom säger ju att man alltid drömmer men att man ej kommer ihåg alla gånger. Men men nog om det.

Måste nog dra iväg och sola någon dag. Har en känsla av att jag behöver det innan jag blir en konkurent till solen igen ;) Nej, frukost kanske?

// L.

Kommentarer
Postat av: Järnflickan

Frågan är om det ens finns någon mening med livet. Eller om vi bara lever det... för levandets skull...

2009-08-15 @ 14:35:01
URL: http://www.irongirl.se
Postat av: L

haha aah, brist på annat o göra kanske :P

2009-08-16 @ 12:39:03
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0