You're making me insane. All I can say is..

You never realized, that you're the one drowning in the water.  Väntar på att ellen ska höra av sig! Vill veta nu nu nu! (och nu fick jag veta.. Hon missade tiden. Typiskt) Inatt va det mysigt mysigt. Gosade ner mig i sängen med mina underbara katter. Ett tag iaf. Vaknade vid 11 att mitt alarm ringde, men somnade om snabbt. Nu har jag blivit lite igen det där med maten. Är inge hungrig. Va knappt hungrig igår när jag och krikke käkade heller. Men men något måste man ju få i magen.

Ikväll är det hockey, som jag hellst skulle vilja se i vålberg. Men men, märks vart och med vem jag tittar. Hoppas verkligen Färjestad tar HV ikväll. Guldet ska hem :D

Har inget  skriva.. Är helt tom på ord just nu. Skulle vilja vräka ur mig mycket men sjunker inte till deras nivå. Säger jag inget, har jag inget sagt. Räcker nästan med att jag vet hur det är och egentligen är. En sak bara, "den" kanske inte inser vad du håller på med, men jag är inte blind och absolut inte dum i huvet när det gäller detta. Glöm inte det.  Sy***t, du hade ngt att säga va? OJOJOJ. hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0