Trött trött trött.

Ont i huvet har jag. Det är ju inte alltid så roligt om man säger så. När man ligger hemma i sängen och man vill bara dö ungefär, nej men somna och sen vakna med ett leende för att huvudvärken är borta. Ja det kan jag ju glömma. Just nu iaf och tidigare idag också. Kunde inte somna förut så fick gå runt med huvudvärk. Nu kan jag inte heller somna. Har mycket i huvudet just nu. Men jag hoppas allt löser sig. Vet inte vad jag ska göra annars? :S jaja, märks med tiden.

Vore det inte skönt med en resa? Resa bort någonstans med en kompis (el. dig Krikke) och bara slappna av. Sola, shoppa, äta gott och ha mysigt. Jag skulle göra mycket för att få göra det med en viss person (krikke). Jag skulle stormtrivas och ha jätteroligt tror jag. Men men. Kanske i framtiden? vem vet. Skulle va skönt med en resa iaf. Komma bort och rensa huvudet lite.

Jag har segat som bara den med 21 jump street. Kommer få börja om snart med säsong 1. Hade kunnat va klar med trean för längesen men drygar mig. Sett att det ska finnas en säsong 4 också. Den vet jag dock inte vart jag kan få tag på. Någon som kanske vet exakt vart man kan få tag på den? Vill beställa hem den. Allt med J. Depp ska va orginal! Jajjemen. Haha, jag har en liten jack sparrow leksak som jag fick av Kristoffer en gång. Jättesöt är den ;) Jag ville inte bryta förpackningen men krikke ville se vad den kunde göra för saker :P När jag tog studenten fick jag bl.a. ett paket och ett kort av mammas jobbarkompis Helena. Det som va mest fokus på va ju kortet, även om presenten va urgullig. Men det jag ville komma fram till va att t.o.m hon vet hur mycket jag gillar Johnny Depp som skådis så hon hade köpt ett J. Depp kort ist för ngt student lr grattis kort, tyckte jag va lite gulligt och på något sätt mer personligt. Vill ta studenten igen!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0