hjärnskakning?

Pang i backen av ett misstag (råkade bli fälld av min kära vän) och sen spy litte då. jajajaaaa. Lätt hjärnskakning tydligen. Mm tack för den :P Tur att man ska jobba ikväll. Sitter i kassan. Skönt.

Har ni varit med om människor som inte kan komma på egna ord utan måste ta efter? Det har jag. Haha sjuka damdidam säger jag bara. Allt ligger på dagisnivå. Till och med att jag skriver detta. "jag har känt henne sen jag va liten. Hon gör **** och hon är absolut bra på *** med många. Men hon är bara sur för att du träffat *** därför hon beter sig så omoget". Hmm kan inte människor bara låta andra vara? SLÄPPA SAKER! Varför typ "utnyttja" gamla kompisar, bli vän med folk man hatar :S osv för att synas och sen för att tro att en annan ska ens bry sig? :S Man skulle ju kunna säga att jag lägger mig i och bryr mig nu men ärligt. Folk 20+ iaf. Inte dags att växa ifrån dagisnivån och börja på iaf högstadiet? Är ju så man skämms. USCH!!!


Nej nu är K klar i duschen. Blir kanske med han hem till föräldrarna en sväng. Träffat dom mycket den senaste tidenl. Det gillar jag :) Men men määäärks.





Kommentarer
Postat av: Anonym

du ska inte klaga på att ta efter saker???

2009-04-11 @ 14:54:50
Postat av: L

Kommentera inte min blogg mer är du gullig. heeeej.

2009-04-11 @ 20:56:09
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Ellen

Pusssss ;)

2009-04-11 @ 22:31:21
URL: http://milady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0