NU ÄR DET NOG!

ja, nu är jag trött på det här. Sluta spöka i mitt huvud, sluta finnas i mitt liv! Jag vill aldrig mer se dig människa!! Gå inte runt och tro att du är något, för i mina och många andras är du en liten jävla orm som är full med jävla skit! AAAAAAAAAAH! jag få jävla bryt på dig. Gör vad fan du vill men försvinn ur min åsyn för all framtid! hmm.. det känns bättre när man fått ur sig lite, och om människan kunde sluta läsa min blogg som den tydligen gör med vissa kommentarer DEN berättat att den sagt, så vore mitt liv ännu bättre. Det finns alltid folk som snackar, finns alltid folk som utger sig för o vara något som inte är. Och tydligen är mr.. en av dem. Det va ju tråkigt o höra. Personen ifråga är en bra människa, men som kanske borde tänka lite mer på vad som sägs, och vad som inte sägs. men orkar inte skriva mer om det nu.


hahaahhaahahahahahahahahhaahah
sötaste tjockisen ;)

och nu:

Jag vet ärligt inte,men kan fan inte somna längre typ. Detta kommer i perioder. Jag har väl en aning till en anledning men jag går under om det är så :P Orkar inte med det en gång till. Nope. Men hur som hellst. Haft en bläig dag idag. Rolig men i längden har den varit skit bara. Va kul att umgås med älsklings jossan iaf :) Haha, skrattar alltid när man är med det där lille gostrollet :P Shippan va med också självklart. Blev dock ingen film. Blev en sovande josefin på golvet, en halvsovande linda i soffan, en rastlöst shippe i andra hörnet av soffan och en blöt linda F i badkaret :P Men det va väl mys. Ska till sjukhuset på torsdag också, ska se om jag kan fixa lite o så. Ska bli naaajs ;) haha. Ska bli den bästa P:an i hela världen. Lovar ;) haha. I love you girl. and, i'm in love with you boy. japp. nej slut på detta o slänga säg i sängen igen o se om john blund har lite stoft över till mig nu då.

Najt bitches.



Bobster



halloween noll7.
puss då haaj.

Kommentarer
Postat av: Michaela

HAHAHA tjockisbilden, ! vem har filmen ifrån den kvællen ? miss u! Pusssss

2008-10-15 @ 09:15:03
URL: http://citrondoft.blogg.se/
Postat av: L

jag har ingen aning vem som har den :P får kontakta frida o kolla om hon har kvar den :P haha. liiite kul det va :D haha. sakar dig gosan!!! pusspuss

2008-10-15 @ 16:04:08
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0