MAMMA MIA!

Ikväll har jag varit på bio, så nu kom jag nyss hem. Denna gången gick jag med mamma, två av mina mostrar, min kusin Johanna och min mormor ;) vi hade sjukt roligt. till o börja med så va det helt tomt i biosalen när vi kom in, vi va där 40 min innan den började,. så jag och ena min moster kom på. aah va fan vi gör scharader (hur det nu stavas) så vi stod längst ner vid scenen o härmade den ena efter den andra och skrattade och hade kul. drog fula skämt med varandra osv. hade skit skoj. sen började filmen som jag inte sett fram emot att se speciellt mkt. Filmen va då mamma mia. Kan säga att jag började nästan grina, både av glädje och av skratt. alltså det är den bästa filmen/musikalfilmen jag sett på väldigt länge! Den är ett måste! Alla vi älskade den verkligen! så har ni inte sett den, SE DEN!! Fem av Fem ♥♥♥♥♥


Ja som sagt, nu sitter jag här hemma. Ska nog lägga mig och se en film tror jag, lite drygt då jag lagt alla filmer i en låda i den nya tv bänken så det är nästan tre rader uppåt och två i längen. Eller hur förklarar man tro? aja, skitsamma. I denna underbara låda med filmer ligger iaf mina 18 Johnny Depp filmer + 2 säsonger av 21 Jump Street, som då är en serie Johnny Depp är med i. Väääldigt bra. Synd att man fastnar så otroligt så man ser ju igenom dom sååå snabbt. Men det gör inte mig något o börja om, och det funderar jag på o göra nästa vecka ;P Skönt o se ett eller två avsnitt innan man somnar. Pirates kommer ju ut i en 4 :D FAN va bra :) Älskar verkligen dom filmerna! John Christopher Depp, som han heter, spelar ju så grymt bra i dom filmerna! Gör han i varje film men han gör Jack Sparrow rollen så underbart bra :) (ELÄÄNA!! Skulle vi ha ett Johnny Depp rase eller? ;) ) jaja nog om det.

Jag är faktiskt väldigt glad just nu känner ja ;) Men men, nu ska jag ta mig ett grönt gott äpple o
lägga mig o se på film :) Imorgon kommer min ELLEN till karlstad!! :D ska bli skoj!






1.
Jag och min älsk kusin, Johanna.
2. Min älskade mamma och deppan, konstigt nog är
hon mer intresserad av kameran. hmm.
3. Min moster gör sig bra i den där stolen!
4. Mina två underbara mostrar!
5. Min otroligt knäppa och underbart roliga mormor som fått för sig
att dra på sig en peruk :P haha, älskar den där tanten ;)


Kommentarer
Postat av: Louise

ÄR DU SINGEL? ÄR DU OCKSÅ SÖKANDE?



Klicka dig då in på min blogg och stöd Beny och Elov, tillsammans med Pölsa känd från Smala Sussie och StarBoys letar de efter den rätta!

2008-10-17 @ 02:56:10
URL: http://lagunabeach.blogg.se/
Postat av: L

haha, neehee? det där visste jag ju inte redan om :P haha.

2008-10-17 @ 14:17:51
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0