Hejhoppgummisnopp!

mjaa, nu sitter jag hemma med rygg värk. D är på bio nu men ska nog komma sen :) Me like ! Ellen kom nyss ut ur duschen. Naken kommer hon ut och fläker upp rumpan genom att leta kläder i sin garderob. Haha. vacker syn? naaa, vettefan ja. Inte till mig att avgöra känner jag. Nu klär hon sig iaf och jag har massvis med ryggont. Lite D ska få massera mig känner ja :P haha. Det bliiir!

Nej, jag funderade lite, men längre än så blev det inte. Antar att personen ifråga fattar själv att det kanske inte riktigt är som förut, eller det är det väl men ändå inte. Trötthet är ngt stort i den frågan. så.. så är det. Men är nog det bästa iaf :) hehe

Japp, nu ska jag se vad ellen gör. Tar väl slut på min body lotion kan jag tänka mig den skitungen! haha. Sen ska jag köra henne till Jesper, skönt o bli av med mini! haha nejdå, inte min E inte ;) hähä. Lite kul vi hade igår när vi va ute på arena, Till en början så hade ju världens snällaste Daniel fixat massa åt oss. sen in för o dansa loss lite, blev dock hälsa på jesper sen toan så inte ellen skulle kissa på sig. Sen till baren och hälsa på Daniel :D Stackarn hade mycket o göra :) Men han va så duktig så! :) Blev lite överraskad när en sak hände, alltså på ett bra sätt, men jag hann inte reagera riktigt :) wiiihoo :)

Sen iaf blev det till bk för o trycka i sig lite fer mat, blää va mätta vi blev. Då ringer daniel "ÄR DU PÅ BK?!" hahah, han kom sedan dit så gick vi med han till arena igen så han kunde käka upp o sen drog vi med i hans skjuts hem så ramlade vi in i säng :P HÄRLIGT.

idag då, då sov vi till tre, vi har lagat mat, luggit o sjungit osv till singing bee :P haha, vi hade kul! Nu ska jag lägga mig och se klart filmen o vänta på att D:s bio är slut så ska det köras och hämtas folk! blää. men men får gå.

Hörs.


(slutabråkamedmig,jagblirgalen.okej?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0