Nu är helgen slut igen..

Japp, men gör inget. Längtar ju tills det blir sthlm o signa skivkontrakt :D Yes, hoppas allt går som vi vill nu bara :) Men allt verkar flyta på. På alla håll faktikst, inte bara musiken :) hihi. Är väl jobb då möjligtvis men ändå :) hehe.

Hoppas alla haft en bra helg, jag har haft en jättebra helg iaf :) Va ju iväg på en spelning i torsdags också. Va så kul och gick SÅ bra fast jag va så äckligt förkyld :P haha. Men publiken härja att med mig när jag ville :D va bra på o svara o massa. va skitskojsit de :) Orkar dock inte skirva om hela min helg men ni får se lite bilder från gårdagen här sen :) Sovit borta tre nätter i rad. Den bästa var i natt när jag fick sova med K :) Va så mysigt o skönt så. Klappa hans lilla orm igår. Han högg malin har jag för mig :P haha. Jag fick lite smått panik när huvet närmar sig åt mitt huvud eller va man ska säga. Även om den är så liten får jag panik ändå :P fjanterier jag vet, men sån är jag ;) Malin min underbara gos. Va så skänt o träffa dig. Även om det inte blev så lång stund men jag kommer i veckan ;) :) Haha, josefin du är så söt när man ska ta kort på dig. Du ser alltid så full ut :) Va kul att murreduttan kom o hälsa på oss också :) det gillar vi. hehe.

Nej jag är faktiskt ganska trött. Vaknade i morse av att K:s kl skreeek typ :P Nej men den lät som jag vet inte vad. Då kände jag för att hoppa ut genom fönstret ungefär, vilket är ganska högt. Men efter sesådär en halvtimme slutade den låta. Nej inte en halvtimme men kändes som det ungefär. Kan säga att man vaknar ju verkligen av den. Men nu ska jag se på film och sen snosa sönder min säng som jag saknat väldigt mycket! Och mina gose katter. Dom måste sova med mig dom. Men men, ha det så braaa. hej hej :)



1. Josefin :)
2. Shippe & Patrik
3. Jag..
4. booorta (tagit bort kort)
5. Jag och peter
6. Malin & My
8. Patrik, jossan & Maaaddie.
9. Murre & Jag
10. Paul & My


Kommentarer
Postat av: Caroline

Visst är det lite läskigt ändå med ormar?!

2008-05-05 @ 03:25:34
URL: http://line73.blogg.se
Postat av: L

haha verkligen :P dom är både mysiga och läskiga på samma gång. Men jag är nog mer åt titta och klappa lite- hållet än att ha och äga o föda "upp" en :P

2008-05-05 @ 14:17:47
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.se
Postat av: I

vem är han? vem är han? vem är han? :)

2008-05-05 @ 15:42:14
URL: http://idapida.blogg.se
Postat av: Madeleine

nästa helg blir det mer röj hoppas jag baby :D Så kul att träffa dig!

2008-05-06 @ 10:49:30
URL: http://madeleiene.blogg.se
Postat av: L

klart det blir mer röj :D så kul o träffa dig med!!!
LOOVE YOU :)

Ida... det du :D vi snackar på msn ist ;)
ën sak kan jag säga.... JAG ÄR DÄR NU! ;) hähä

2008-05-06 @ 14:38:59
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se
Postat av: mamma

Hej hej såg att du hade bild på pappa får inte jag vara med? Nej jag skojar älskar dig vännen.Puss mamma

2008-05-22 @ 09:15:20
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.sr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0