Hööömm...

Ja nu är ju ett inlägg borta. Någon som knäckt mitt lösen lr ngt vet jag inte. Men inlägget crackhora är borta iaf. Spela roll. Nu blir vissa personer nöjda och jag måste byta lösen. Dret. Men jaja. Det roliga är att när folk kommenterar inlägg och tror att dom vet så mycket om mitt liv, vet inte ett skit om mitt liv, hur dåligt / bra jag mår. Folk gillar att snacka och folk gillar att leva på andras smärta. Jo tack, jag vet. Alltså om personer har ngt emot mig så är det bara att sticka. Då har dom inget i mitt liv o göra eller på denna sidan och göra. Läser ni något ni inte gillar, synd. Läs inte då! svårare än så är det faktikst inte.

(Om absolut ngt helt annat:  Respekt? Vi får väl se.........................)

Idag har jag vart med shippe en liten stund. Träffa jossan i typ 20 min kanske. kanske lite mer. Hämtade upp henne efter jobbet och åkte hem till mig en snabbis sen körde jag hem henne. Alltid lika trevligt o se den tösen. Haha, hon berättade ngt kul idag när vi pratade i telefon som har med ef o göra. Haha. min lille jossan är go hon! Henne kan man lita på. Ibland iaf :P mohahaha. ditt lilla odjur ;P hah.

aaah, jag fick en sak av Mr D förut med. haha gullit. Uppmuntrade mig med lite fina bilder osv :) va snällt gjort tycker jag!

Nej nu blir det sängen och sätta på en film tänkte jag. 
Ha det så braaa. hejdåå

Btw, Glöm inte bort att IPnummer är väldigt bra ;) hahaha
att dom inte tänker på det dom som kommenterar anonymt.
jaja, hejdå :)

image52
By: Jeanette Gyllenborg.

Kommentarer
Postat av: Steffie

väldigt fin bild

2008-03-19 @ 01:10:35
Postat av: Louise

tråkigt att ngn utan liv gick in och tog bort ett inlägg, menar varför? :S
måste hålla med steffie, det är en as grym bild på dig! Sett den förut men aah, jättefin :)
Pratat med richard och jag va med robin idag, och jag kommer också den 11e, haha robin sa att det inte bådar gott de. eftersom att alla 4a är galna!! Haha men aah vi får väl hoppas att huset står där det brukar stå när de jessica o nicklas kommer hem.
Glad påsk karamar

2008-03-20 @ 23:12:31
URL: http://lagunabeach.blogg.se
Postat av: Madde Hammarström

Hej Linda gummsan, herre jag förstår vad du menar med i denna blogg, har själv samma problem att folk lägger sej i mitt liv och inte accepterar den... helt sjukt, men som jag alltid har sagt, de har nog ingen fritid, alltså ingen hobby.. Kram

2008-04-02 @ 04:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0