Linda Franzén!

Alla skulle ha en som linda, hon är helt otrolig. Älskar henne väldigt mycket!
jag har haft en otroligt jobbig dag tills nu, och linda fanns där och ställde upp på mig utan att jag ens behövde säga ngt om det. På en gång fixade hon skjuts, hon fixade så jag kunde ta mig till henne o hämta hennes nyckel så jag fick åka till hennes lägenhet och få vara för mig själv tills hon slutar jobba kl 20.00. Precis va jag behövde känner jag.

LINDA!, du är underbar vännen, jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Hade du vart pojk hade jag gift mig med dig ;) hehe



Just nu sitter jag och kollar på Extream home makeover. Familjens hus var fullt av mögel, USCH!
Väntar på att linda ska komma hem också, inte så långt kvar.

Imorgon blir det att åka ner till stan och köpa Hardcore biljetterna. Längtar, ska bli gött o gå på en spelning. Alltid lika kul det. Och på prat om det, jag vill på Manson igen. Fy fan va bra det var i december, mycket bättre är 03. Även om det också va riktigt bra! Jag gillart :) Måste även börja planera lite smått för Arvikafestivalen. Det måste man ju på :) Missa förra året och då hade man ångest. va ju där tre år i rad innan, trivs där. och när jag va där 06 va det så kul för jag och linda hade så jävla kul även när vi bara satt där själva :) Något att minnas det. Finns både film och bildbevis. hjääälp ;D hehe. "linda, jag tar mig inte upp :O" haha fan va kul det var. Och när en fotograf kommer och tar massa kort på oss, ser ut som att jag sitter naken! men satt faktiskt i bikini :P och linda, hahahahah. Våran film, mitt i allt så bara "åååh den tål inte det och usch kolla där, hur ser han ut" haha sjuka va vi. Vi va på en festival, vad förväntade vi oss? :P vi va inte så jävla snygga vi heller ;) men visst kan hålla med mig själv vad jag tyckte om vissa, alltså man får kanske klä sig ordentligt oavsett stil man har, men men jag ska inte säga något :)


Nu fick jag ett sms, hum. och vad ska det däääär betyda? :P
Men jaha? jaja. Finns allt idioter till allt nu för tiden.

På prat om idioter är jag en ganska stor jag själv. Har förstört mycket som jag hållt kärt, väldigt kärt. Jag önskar jag kunde få saker ogjorda, kanske mer saker osagda. ibland tar jag i för mycket även om jag tycker personen förtjänar det. Jag ångrar mig, men vad spelar det för någon roll nu? Det är redan försent....
 jag hatar mig själv för det ......

Anyway, ska dra en stund. skriver kanske mer ikväll. Puss på er.
Saknar dig..

Kommentarer
Postat av: Linda

Älskar dig snuttan!

2008-02-26 @ 23:40:37
URL: http://liindsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0