Frånvaro

Vart är det viktigast att finnas just nu? För min del är min tid viktigast med Tyra, jobbet såklart och tid för mina nära och kära. Bloggen har hamnat på efterkälke.. Inte med mening men har bara inte haft en tanke på att blogga som jag haft innan. Men det kommer och går, så tillbaka kommer det.

Idag har jag varit hemma med min sjuka älskling. Hon har feber och är ledsen, tänderna säkert eller något litet virus som satt sig. Förhoppningsvis mår hon bättre imorgon och då blir det ut i friska luften och en tur till Ikea. Köpa byrå blir och jag kan snart äntligen ha tv i sovrummet. Älskar ju att man på lediga dagar kan ligga och dra sig i sängen med Tyris till någon film hon vill se. Frukost i sängen och njuta av den lugna stunden med snuttan! Ska självklart bli gött att kunna lägga in handdukar och sängkläder i byrån. Få ordning på hemmet. Nu är jag trött på dess jäkla kartonger och kassar med kläder :p Ja, jag har väl legat lite på latsidan gällande kläderna men nu snart jäklar.

Börjar få iordning i Tyras rum också litegrann. Insåg dock förut att det inte finns så mycket leksaker här, hon har kvar en hel del hos krikke som skulle få åka med hit men mycket är ju bebisgrejer också som kommer packas ner och ställas i källaren. Får ta en tur till leksaksaffären imorgon och köpa med lite leksaker. Rummet kan ju inte va tomt på det för tusan :)

Nåja, tillbaka där jag började, dagen. Har sett på film med lite kompisar nu på kvällen. Savages såg vi, jag för 3e gången :p Gillar den, stämningen i den och hur dom lever. Älskar när det görs filmer med bra repliker i, repliker som får en att tänka och fundera på saker. Nåja, tuff är filmen tycker jag!

Men men, lite mer tv för min del och sen i säng. Ska bli skönt med några timmars sömn sen! Hoppas er dag har varit bra! Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0