Work work.

Har en tidig lunch på jobbet, har ju bara jobbat 1 timme. Nåja. Skönt att sitta lite och bara va. Ikväll när jag slutar så blir det hem och mys i soffan. Myser på naturgodis numer och hoppas på att kroppen kanske vill bli normal igen. Har lagt på mig något kilo och det lägger sig alltid på magen och typ armar. Hatar det. Vill börja träna men får ju aldrig tummen ur röven så funderar på att börja träna hemma på kvällarna. Inte bara promenader utan också träna. Mamma har Zumba som jag fick låna men vet inte om jag riktigt tror på det där. Klart det säkert hjälper men jag vill ju bli lite mer fit än att bara gå ner. Inte muskel muskel men jag vill ha smala fina muskler som inte är allt för tydliga och bara va smal och fit. Jag har varit smal i hela mitt liv (förutom 9 månader.. ;) heh) och jag vill gärna bo kvar i min garderob ;) Haha nej det är faktiskt inte storlekarna utan bara jag som vill bli mer nöjd än vad jag är nu. Gillar det inte alls. Min kropp va finare för typ 3 månader sedan, tycker iaf jag.

Nåja, det jobbigaste är mitt sug. Jag har hela tiden ett sug för socker. Asjobbigt. Och coca cola.. Jag kan bara inte låta bli den där burken på kvällen :p Eller faktiskt så kanske jag kan det men det är gott till kvällsmaten. Nåja, vi får väl se vart detta hamnar. Tips på träningssätt i hemmet? Tipsa mig! Har ni tips på hur man kam bli av med suget utan att fortfarande vilja ha det där sockret? Tipsa gärna om det också! :)


Kommentarer
Postat av: Sanna Andersson

läsk är min stora svaghet oxå...men ska börja med att köra ett godisförbud tillsammans med några kompisar. Och sen när vi har klarat av det så kör jag nog läsk oxå...måste kämpa mot sockret

2012-09-14 @ 17:35:12
URL: http://moonzanna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0