Shit happens

Hej hopp. Ja shit,, inte bloggat alls idag. När vi vaknade idag va det gos för fulla muggar. Gjorde oss i ordning och åkte mot stan jag och Tyris. Väl i stan käkade vi mat och va hos min mormor en stund, som för övrigt inte va hemma.. :p Nåja, jobb vid 14-20.20 blev det och efter det handlade jag lite.

När jag kom hem så ställde jag mig i köket för att laga mat. Vi myste till det med enkla Tacos, jag och Krikkeman. Det va inte helt fel må jag säga.

Nu ligger jag i sängen sedan snart en timme tillbaka. Tyra ligger brevid mig och sover och krikke sover i soffan då hans alarm ringer vid 05.00 och den vill han ju inte väcka oss med, tackar vi för såklart. Han börjar jobba 6 imorgon och jag börjar 10.00, så imorgon ska Tyra med mormorn på marten, Oxhälja som det kallas. Önskar jag kunde följa med men jobbet kallar och det är faktiskt bara kul. Jag gillar att jobba helger faktiskt.

Åh, jag längtar så till våren och Paris. Ska bli så himla kul! Blir nog att boka hotell inom en snar framtid så vi har det klart. Fick tips av min kära kusin, Tyra's gudmor (som jag pratat om tidigare) om lite billiga hotell, eller område men bra centrala och bra pris på hotell. Har ni varit i Paris och kan tipsa om billig och rolig, bra shopping? Tipsa mig nu snälla, antingen på kommentarer, frågerutan till vänster eller maila mig på [email protected]

Nej ni gullesnuttar, nu ska jag sova strax. Kanske lite yatzy på telen innan, jag som är beroende av skiten. Men, det är bra för jag blir snabbt trött av det :p Ska skriva lite bra serier till en som ville ha tips på det, så det kommer upp här imorgon :) Kram och godnatt you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0