Färga håret

Imorgon när jag, krikke och Tyris går upp så blir det frukost och sedan iväg mot BVC för lite väg och mätning. Tyra gillar att stå på vågen här hemma för att det rör sig i rutan när siffrorna ska komma fram och den lyser blått, så när hon står där brukar jag snegla ner bara för att kolla. Så jag har nog en liten aning om vad hon väger ;) Ska bli kul att se iaf och även se hur lång hon är.

Efter det ska Tyra va själv med pappan ett par timmar medan jag åker iväg och lunchar med Zigge och Nathalie - myyys! Lite Pappa-Dotter-tid för Dem innan mamman kommer och tar sin del av kakan :) hehe. Efter lunchen blir det hem till Zigge för att sätta om och färga håret. Har köpt svart färg.. Ja, vart ska detta skuta tro. Det får vi se imorgon. Lovar att ta kort så ni får se (om det inte blir helt misslyckat då. Då behöver jag lite mer tid för ny färgning :p).

Jag satt och tänkte på folk som gör tuffa saker med håret, som verkligen vågar klippa sig galet eller kort och häftigt och även ha en tuff eller jäkligt snygg färgning. Jag är nog för feg för att klippa av mig.. nej, får hejda mig där. För feg är jag inte, skulle lätt kunna sätta mig i frisörstolen och få allt bortklippt, MEN jag vet att jag skulle sakna håret för mycket så därför låter jag bli. Men OM jag är sugen ibland att bara dra lös med ny frilla och någon grym färgning. Någon gång i livet kanske. Har ni någon gång släppt lös en frisör i håret, fria händer? Om ja, blev ni nöjda?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0