Uppdatering av min garderob

Herregud, jag har så mycket kläder jag måste sälja av, har bestämt mig för ett paketpris och vill bli av med allt på en gång och snabbt. Någon som är intresserad av 2 ikea säckar fulla med kläder? Hör av er till [email protected] så kan bilder skickas och pris disskuteras. 
 
Har iaf uppdaterat min garderob med lite nytt, lite som ska användas längre fram, en kjol till nyår t.x.e men även andra fina plagg att ha i vardagen eller vid festliga tillfällen! Fick ganska mycket kläder för liten summa pengar faktikst, och sånt tycker ju jag är himla kul då jag gillar att köpa kläder ganska ofta, det är jag, punkt. 
 
Ni kommer få se allt lite eftersom, eller om jag tar lite kort när de anländer... vi får se :) Som sagt så är det iaf kul med lite uppdatering! Köpte en rosa klänning på jobbet idag som är med på rean, med min rabatt också gav jag 38kr, sjukt bra :P Klänningen va hur skön som helst på men ska kortas av då den va lite för lång för mig, eller jag för kort för den, välj själva ;) 

Nej, lite snabbkik på nätet sen sängen. Imorgon blir det jobb 9,45 - 16.00 och Tyra ska va på dagis från 9 till det att jag kommer efter jobbet. Måste skriva nytt dagisschema imorgon på lunchen och lämna imorgon på dagis. Har ju inga fasta dagar då mina tider varierar hit och dit. Har iaf tänkt att hon ska vara på dagis 4 dagar i veckan snart, just nu är hon där 3 dagar i veckan :) Men den dagen, den funderingen! Godnatt på er :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0