Hoppas hoppas

Godkväll. Snart läggdags men lite skrivning här och kik på nätet innan. Funderar på att se lite Sex And The City också. Vill se Deadfall, en ny film med älskade Hunnam men kan inte bränna ut den och vill inte ligga med datorn i sängen, mer bekvämt med mini-dvdn. 
 
Imorgon är det måndag och dagen är fullbokad. Ledig och fullbokad. Men det är roliga och bra saker som sker imorgon, mer om det då. Hoppas iaf på att få paket hem med både kläder och sminket som är beställt. Har börjat kika lite på olika resor jag är sugen på att göra framöver. Kollat på USA som är en stor WANT resa. Efter Paris ska jag börja spara till USA resa om det inte blir ett litet stopp i Spanien till sommaren, vi får se hur bra vädret är här hemma. Om resorna till Spanien är billiga vill jag åka dit en vecka, annars struntar jag i det och lägger det i USA kontot som jag ska skapa längre fram. Känns bra, men finns också en annan sak jag vill göra så småningom, men det är framtida planer så mer om det i framtiden bannemej. Men intressant kommer det bli, kanske t.o.m för några av er läsare här. We'll see :) 
 
Just nu ser jag iaf väldigt mycket fram emot Paris. Ska bli himla kul att trippa runt på gatorna där, gå in i små härliga butiker, shoppa i köpcentrum (ja va det nu finns ;P), kolla tornet, Disney, bågen.. ja allt sånt. En vecka i Paris, mysigt och kul!! 
 
Men nu ska jag nog kila ner i sängen och kolla på ett avsnitt eller två med SATC. Good stuff.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0