Dagen som passerat.

Idag har det varit en berg och dalbana.. Lämnade Tyra på dagis och det gick ganska bra, inga tårar. Dock hade hon gråtit när krikke hämtade henne och jag tror ärligt att det är för att hon är där så sent de gånger hon blivit ledsen. Hon ser ju hur alla barnen blir hämtade en efter en men ingen kommer för henne. Det är verkligen inte många barn kvar och dessutom är det inte avdelningens fröknar efter 16.00 tiden heller. Kan va en kombination. Hon hade blivit ledsen när en fröken lämnat henne för att besöka toaletten, slutade med att Tyra hade fått följa med henne. Jag hoppas det blir en liten ändring på en viss sak framöver så hon slipper va där ofta till 16.30 iaf.

Jobbade 4.15 h idag. Dagen gick lika fort som om jag jobbat 6. Sjukt det där hur det funkar med hjärnan. Går nästan fortare med längre pass. Gillar verkligen mitt jobb.

Finaste med att komma hem efter jobbet är att mötas av en glad liten Tyra, även när hon sover brukar jag ta mig en kik ibland bara för att få se henne. Världens bästa tjej ❤

Här kommer lite bilder från dagen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback