Slut för idag.

Ja snart är det sängen iaf. Kollar på En kvinnas hämnd och snorar för fullt. Testade lite "ny" färdigmat förut då jag inte hade kraft eller ork att ställa mig och laga egen. Har nu hittat en liten ny favorit, lax och pasta med spenat i god sås. Å va god den va! Ska köpa hem några sådana och ha i frysen. Kan va bra ifall man måste fixa mat fort eller om man är lite lat.

Idag på jobbet så va jag något utmattad. Va näst intill så jag skakade där en stund av frossa, ont över bröst och rygg och snoret som bara rann. På min rast tog jag 2 panodil så när vi höll på att stänga kom värmen.. Antar att den lilla feber som jag kanske hade, iaf den förhöjda tempen i kroppen, gick ner då och de blev ist varmt. Det va lite skönt faktiskt. Nu är jag trött men haft en lugn och mysig kväll. Blev lite Sons of Anarchy och lite glass som inte smakade ett skit så orkade inte äta upp den.

När filmen ja ser på nu är slut hoppar jag ur kläderna och i säng. Ytterligare en jobbdag väntar imorgon och sen ledig en vecka förmodligen. Tråkigt och skönt samtidigt. Men godnatt på er. Vi hörs imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0