Godis och Big brother

(SE HIT OCH LÄS FÖRST: Vill bara varna er som inte tål när man pratar om vikt, siffror kring detta. Om ni inte gillar  att läsa om det så kan ni hoppa från min blogg en stund :) Tack på förhand!)
-----------------
Började dagen med att må SKIT, med Zigge vid min sida. Vi drack inte allt för mycket igår men antar att vi börjar bli med åren nu och inte tål lika mycket ;) hehe. Vi låg länge i sängen och gick varannan gång på toan för att spy upp vatten och jordgubbar vi mumsade i oss. Det va jättegott för att få i vätskan men när de kom upp igen så va det som att jag spydde vin och det var enbart vidrigt. Men men, efter många timmars vila, lite duch och marie kex för mig och ostbågar för Zigge så va vi (läs: jag) som människor igen. Gick in och ställde mig på vågen då jag tyckte att min mage var bra. Jag brukar inte gilla min kropp ibland då jag stör mig på min lilla kula på magen som jag haft hela mitt liv, när mina lår blir större osv. Jag vet att jag är smal men jag har faktiskt fläsk som de flesta andra som jag vill bli av med. Iaf så ställde jag mig på vågen och 47kg visade lilla skärmen. Ja, det märks att jag va tom på mat :P haha Saknaden efter Tyra var stor nu och jag ville bara in och hämta henne! In i bilen med mig och Z och vi var på väg!! Släppte av Zigge och fortsatte resan till mormor där mamma va med min käresta! Åh va jag saknat och älskade att se henne. Fick leende men inte va hon mammig inte :P Attans! Men lite kramar och pussar blev.

Som ni såg i inlägget under här va jag och käkade bakfyllemat på en Kinaresturang där jag käkade en fruktamsvärt god buffé, vårrullar som jag älskar att doppa i sötsursås. Sånna där chips också, va det nu heter.. Åh de va så gott, vill ha mer :)

(repris på bild)
image description

Nu tog BB slut (fel personer åkte ut, buhu..), så jag ska kolla på Friends with benefits. Vissa säger att den är jättebra och andra säger att den är dålig. Köpte godis förut så jag får väl äta upp mig lite eftersom moster tyckte jag vägde för lite ;) hehe. Goast är hon! Dock börjar jag bli sugen på mat igen också? Jaja, ska sluta tjat med er här och börja med filmen, eller maten :P TTYL.

image description

Kommentarer
Postat av: Fia

HAHA. spydde du hjärtat?:D

2012-05-20 @ 22:35:00
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Fia

Hahaha!! Vad drack du egentligen?!!



Ja fy, jag är inte alls sugen. Blev inte som planerat!!:(

2012-05-20 @ 22:49:22
Postat av: felicia - fotokobran

ser inte det här himla somrigt ut? :D

http://fotokobran.se/2012/may/utkast-maj-21-2012.html#comment

2012-05-21 @ 19:50:06
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0