Varnar för stötande och hemskt inlägg

Detta måste uppmärksammas. Detta är INTE okej. Gång på gång bevisar vårt så kallade system här i Sverige att det inte fungerar. De som gör reglerna och sätter ner foten, när ska ni lära er att sätta ner den ordentligt?!
Jag har läst ett inlägg i en blogg där det handlar om en 2 barnsmamma som blivit gruppvåldtagen av 8 personer, en hel natt. Alla ska bli åtalade för grov våldtäkt men bara 7 ska bli utvisade EN VISS TID efter straffet, medan den sista som lurade med sin vän (tjejen som föll offer för männen) får stanna här för att han kom hit innan han var fyllda 15 år och kan därför inte visas ut efter domen.. Vad i helvete är det här? Han är dessutom dömd för våldtäkt, misshandel m.m sen tidigare.
-
Jag citerar:
"Våldet har bestått i att samtliga varit varandra behjälpliga fortlöpande och under lång tid att betvinga målsägandens rörelsefrihet genom att greppa om målsägandens armar samt trycka hennes höfter och axlar hårt mot en säng varefter de dragit av målsäganden hennes skjorta, byxor och trosor. Målsäganden har genom nämnda handlingar försatts i ett vanmäktigt tillstånd, helt ur stånd att värja sig mot de sexuella övergreppen. Vidare har dom tilltalade under de sexuella övergreppen hållit fast målsägandens huvud och med sina händer hållit för hennes mun."
.
För att läsa hela inlägget, klicka ---> HÄR! <---
Att det finns så sjuka männiksor, svart eller vit, får mig att må illa!

Kommentarer
Postat av: V

Läste att det pågår en debatt om att införa kemisk kastrering i Sverige på de som våldtar, hoppas dem inför det!

2012-03-20 @ 12:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0