Tycka-synd-om-Tyra-inlägg

Det gör ont i mig när Tyris har så ont i rumpan. Har luftat som bara den och även smörjt in med bra salva. Tack för tipsen alla, har från början gjort lite av det som ni skrev så det är alltid skönt att höra att de ger resultat :) Tyra är något bättre just nu. Så nu sitter hon på ett flertal mjuka filtar här och leker lite. Skönt att hon inte bara är ledsen, men hade hon varit det hade jag tagit det utan problem. Vem skulle inte bli ledsen med en irriterad och illröd hud.

Men som sagt, för tillfället kan hon sitta. Brukar gå korta stunder innan hon blir ledsen igen och vill stå. Igår hade hon så ont så hon grät sig till sömns stående lutad mot mig och min axel. Då är man trött. Hon vaknade till när jag reste mig upp med henne så fick hålla henne mot mig och på benen ist för på rumpan. Gick runt med henne och hon snyftade till lite då och då innan hon somnade mot min axel igen. Älskade goding, hoppas krämen gör sitt inatt igen så rumpan blir något bättre imorgon. Iaf så man kan torka henne lätt utan att tårarna ska spruta på henne.

Men nu ska jag mysa lite med hjärtat här och se om hon vill ha lite fruktpuré här snart. Hon har börjat äta riktig yoghurt nu också. Danonino med hallonsmak är väldigt gott ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men älskade tussan!! Stackars liten! Det är bara att smörja smörja och låta henne gå utan blöja hela tiden. När jag torkat cornelia med våtservetter eller vatten brukar ja blåsa med hårtorken så det blir ordentligt torrt, samma under armarna. O ja blåser med den kalla på hårtorken, inte det varma:D

2012-03-03 @ 20:36:19
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Seema Lundbäck - Mamma, jag .

Kram till lilla Tyra. Hoppas det snart blir bättre.

2012-03-03 @ 20:57:51
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0