160 säng + ram säljes!

Har inte blivit mycket bloggande med givande ord idag, förutom om det hemska 2 inlägg ner. Sitter i soffan nu och degar. Ska lägga ut annons på vår (krikkes) säng som vi ska sälja. Vi får en ny imorgon- 180cm, lovely!! Köper den av en kompis för 5000, nypris på den är 40.000, förlåt men är så nöjd över att han ville sälja den. Mjuk som få!
-
Har även beställt lite sänggavel, sängkappa osv till sängen så det blir lite trevligt där inne. Ska även köpa ny byrå så småningom och en spegel att sätta över sängen. Skulle vilja ha en tavellist precis under och ställa lite ljusstakar på så de speglas i spegeln, men vet inte om de får plats. Får se, kan ju hoppas :) Kul att få lite nytt där inne iaf. Aldrig blivit att man gjort något speciellt där inne, mer än måla rolig färg.
-
Men ska hämta lite frukt och kolla på lite SOA innan det blir sängen, som vanligt ;) Hoppas ni haft en bra dag kära läsare. Och tack för kommentarer och frågor i frågerutan.
.
Ute efter säng med sängram, 160cm?
Nypris säng: 6000kr
Nypris sängram: 1995kr
Vårt paketpris: 2500kr, priset kan diskuteras vid snabb affär.
.
Annonsen på sängen hittar ni -> HÄR <- !
.

Kommentarer
Postat av: emma

Oho vad fiiiin! Vill ha men inga pengar just nu då det är mycket utgifter, och sparar ju till körkortet som ska tas i sommar ;)

2012-03-20 @ 17:51:22
URL: http://emawa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0