Vart är alla inlägg?

Hej! Här va det tomt ser jag. Va kul att man skickar iväg massa sms/mms-inlägg så kommer de inte ens upp här. Är detta för att det är nytt på blogg.se? Tycker isf att de är väldigt dåliga med att gå ut med information. Nåja, slutgnällt om det och jag får helt enkelt dra upp datorn. Det tråkiga är ju att man inte kan blogga på exempelvis raster eller när man är iväg någonstans. Blogg.se, vi lever i en tid med internet på mobilen, fixa appen så blir vi glada!
 
Igår handlade jag allt utom jordgubbar till Tyris kalas. Jag är som krikke sa en person som gärna vill ha det där lilla extra. Tro det eller ej men nu la jag faktiskt band på mig själv så det blir en vanligt enkelt kalas :P endast lite enkelt med balonger, tårta, kakor, och godis till barnen blir. Åh, jag vet inte vad jag ska ha på mig på Tyras kalas. Måste köpa tights och en kofta till henne också. Nåja, det löser sig
 
Nu får det nog bli sängen. Måste upp i tid imorgon för dusch och så. Tyra ska va hos sin farmor och farfar imorgon när jag och Kristoffer jobbar. När jag kommer hem blir det att göra tårtor inför kalaset. Då kommer Josse A och hjälper till. Va tänkt att svärmor skulle komma men efter en dag med Tyra och en tjänst att köpa jordgubbar tänkte jag säga åt henne imorgon att hon kan ta ledigt imorgon kväll ;) hehe. 

Hörs i morgonbitti! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0